Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 182 Mazowieckie

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 182 Mazowieckie

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 15 7% 23 65% 38 18%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa 3 67% 6 33% 3 33%
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich - Radom 1 100% 1 0% 1 0%