Egaminy Zawodowe Mazowieckie sesja 182
Powiaty:
- grodziski
- wołomiński
- lipski
- żyrardowski
- mławski
- otwocki
- pruszkowski
- radomski
- białobrzeski
- sokołowski
- grójecki
- wyszkowski
- łosicki
- Ostrołęka
- nowodworski
- piaseczyński
- przasnyski
- siedlecki
- ciechanowski
- szydłowiecki
- warszawski zachodni
- kozienicki
- zwoleński
- makowski
- Płock
- ostrołęcki
- płocki
- przysuski
- Warszawa
- sierpecki
- garwoliński
- gostyniński
- węgrowski
- legionowski
- żuromiński
- miński
- Siedlce
- ostrowski
- płoński
- pułtuski
- Radom
- sochaczewski
Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 182 Mazowieckie
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych | 15 | 7% | 23 | 65% | 38 | 18% |
Placówki
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa | 3 | 67% | 6 | 33% | 3 | 33% |
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich - Radom | 1 | 100% | 1 | 0% | 1 | 0% |