konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 171 Mazowieckie

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 171 Mazowieckie

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 108 31% 104 48% 104 46%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa 12 67% 12 83% 12 58%