Egaminy Zawodowe Mazowieckie sesja 171
Powiaty:
- mławski
- otwocki
- pruszkowski
- radomski
- białobrzeski
- sokołowski
- grodziski
- wołomiński
- lipski
- żyrardowski
- łosicki
- Ostrołęka
- nowodworski
- piaseczyński
- przasnyski
- siedlecki
- ciechanowski
- szydłowiecki
- grójecki
- wyszkowski
- makowski
- Płock
- ostrołęcki
- płocki
- przysuski
- Warszawa
- sierpecki
- garwoliński
- warszawski zachodni
- kozienicki
- zwoleński
- miński
- Siedlce
- ostrowski
- płoński
- pułtuski
- Radom
- sochaczewski
- gostyniński
- węgrowski
- legionowski
- żuromiński
Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 171 Mazowieckie
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych | 108 | 31% | 104 | 48% | 104 | 46% |
Placówki
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa | 12 | 67% | 12 | 83% | 12 | 58% |