konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 181 Mazowieckie

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 181 Mazowieckie

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 156 66% 160 53.8% 151 43.7%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich - Radom 26 85% 27 89% 25 84%
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa 15 80% 14 64.3% 14 64.3%