konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 222 Mazowieckie

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 222 Mazowieckie

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 16 37.5% 13 15.4% 5 0%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum nr 4
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum nr 4 - Ostrołęka 1 100% 3 100% 1 100%
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa 4 75% 4 75% 3 66.67%
Technikum im. Zygmunta Glogera
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum im. Zygmunta Glogera - Mińsk Mazowiecki 1 100% 1 0% 1 0%
Technikum
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum - Kadzidło 3 66.67% 2 0% 1 0%