konto
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich

Ocena: 5

Oceń Placowkę

Wyniki Egzaminów Zawodowych Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich Radom

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 222

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych 40 100% 40 90% 40 90% 222
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań 93 100% 93 96.77% 93 96.77% 222
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich 23 100% 23 91.3% 23 91.3% 222

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 221

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 29 100% 29 72.41% 29 72.41% 221
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 19 94.74% 19 89.47% 19 84.21% 221
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych 3 100% 3 100% 3 100% 221
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 37 97.3% 37 89.19% 37 89.19% 221
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 2 50% 6 66.67% 2 50% 221
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 23 95.65% 23 82.61% 23 82.61% 221
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych 56 100% 56 71.43% 56 71.43% 221

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 212

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 3 66.67% 6 0% 2 0% 212
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 3 100% 12 66.67% 2 100% 212
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 20 100% 20 100% 20 100% 212
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 37 86.49% 37 94.59% 37 81.08% 212

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 211

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 29 96.6% 29 100% 29 96.6% 211
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 10 90% 10 100% 10 90% 211
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych 8 100% 8 75% 8 75% 211
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 64 100% 64 85.9% 64 85.9% 211
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 22 86.4% 25 76% 22 72.7% 211
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 28 96.4% 28 57.1% 27 59.3% 211
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 21 100% 21 85.7% 21 85.7% 211
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich 4 100% 4 75% 4 75% 211

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 202

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 1 100% 3 66% 1 100% 202
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 11 100% 11 100% 11 100% 202
(AU.59) Przygotowywanie sprzętu, odczynników chemicznych i próbek do badań analitycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AU.59) Przygotowywanie sprzętu, odczynników chemicznych i próbek do badań analitycznych 1 100% 5 0% 1 0% 202
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 63 100% 63 100% 63 100% 202

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 201

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 30 100% 30 56.7% 30 56.7% 201
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 11 100% 11 90.9% 11 90.9% 201
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 6 100% 6 33.3% 6 33% 201
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 81 96.3% 81 90.1% 81 88.9% 201
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 21 95.2% 21 81% 21 76.2% 201
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 30 93.3% 30 86.7% 30 86.7% 201
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 29 96.6% 29 93.1% 29 89.7% 201
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich 11 100% 11 90.9% 11 90.9% 201

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 192

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 0 0% 1 100% 0 0% 192
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 0 0% 1 100% 0 0% 192
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 0 0% 1 100% 0 0% 192
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 1 100% 12 58.3% 0 0% 192
(T.13) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.13) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 3 100% 5 0% 2 0% 192
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji 0 0% 7 57.1% 0 0% 192
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 13 100% 12 100% 12 100% 192
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 0 0% 1 100% 0 0% 192
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 85 96.5% 84 100% 82 96.3% 192

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 191

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 30 100% 30 96.7% 30 96.7% 191
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 16 100% 16 93.8% 16 93.8% 191
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 10 100% 10 90% 10 90% 191
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 72 98.6% 72 76.4% 72 75% 191
(T.13) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.13) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 30 90% 32 81.3% 30 80% 191
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji 31 96.8% 31 74.2% 31 74.2% 191
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 20 100% 20 90% 20 90% 191
(T.09) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.09) Wykonywanie usług kelnerskich 7 100% 7 85.7% 7 85.7% 191

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 182

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 1 100% 1 0% 1 0% 182
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 17 100% 17 94% 17 94% 182
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 70 100% 72 99% 69 99% 182

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 181

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 33 100% 34 94% 33 94% 181
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 26 85% 27 89% 25 84% 181
Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja usług gastronomicznych 14 100% 17 41% 14 43% 181
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 53 100% 55 80% 53 79% 181
Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 22 100% 27 85% 21 90% 181
Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji 34 100% 37 78% 34 82% 181
Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 28 96% 25 88% 25 88% 181
Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie usług kelnerskich 9 89% 7 100% 7 86% 181