konto
Technikum nr 8

Wyniki Egzaminów Zawodowych Technikum nr 8 Częstochowa

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 222

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 4 75% 10 30% 3 0% 222
(ROL.11) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(ROL.11) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt 4 100% 10 50% 2 0% 222
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań 71 94.37% 71 100% 71 94.37% 222

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 221

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 14 100% 14 92.86% 14 92.86% 221
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 37 94.59% 37 78.38% 37 75.68% 221
(ROL.11) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(ROL.11) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt 32 90.63% 32 75% 32 71.88% 221
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych 7 100% 7 28.57% 7 28.57% 221
(RL.11) Wykonywanie czynności pomocniczych w zakresie usług weterynaryjnych oraz kontroli i nadzoru weterynaryjnego
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(RL.11) Wykonywanie czynności pomocniczych w zakresie usług weterynaryjnych oraz kontroli i nadzoru weterynaryjnego 19 94.74% 18 100% 18 100% 221

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 212

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 8 100% 8 25% 8 25% 212
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2 0% 5 40% 2 0% 212
(ROL.11) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(ROL.11) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt 19 84.21% 19 15.79% 19 15.79% 212
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych 8 87.5% 8 62.5% 8 62.5% 212
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 40 95% 40 100% 40 95% 212
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich 11 90.91% 11 100% 11 90.91% 212

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 211

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 10 90% 10 90% 10 80% 211
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych 6 83.3% 6 50% 6 50% 211
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 34 91.2% 34 76.5% 34 76.5% 211

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 202

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 19 94.7% 20 40% 19 42.1% 202
(RL.10) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(RL.10) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt 21 90.5% 21 66.7% 21 61.9% 202
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 34 97.1% 34 100% 34 97.1% 202

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 201

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 10 100% 10 70% 10 70% 201
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 54 88.9% 56 80.4% 54 77.8% 201

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 192

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 10 100% 10 20% 10 20% 192
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 57 94.7% 57 100% 57 94.7% 192
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich 8 87.5% 8 100% 8 87.5% 192

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 191

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 8 100% 8 75% 8 75% 191
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 45 100% 45 68.9% 45 68.9% 191

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 182

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 49 95.9% 48 97.9% 48 93.8% 182
Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie usług kelnerskich 12 100% 12 100% 12 100% 182

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 181

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 10 100% 10 90% 10 90% 181
Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja usług gastronomicznych 10 100% 10 60% 10 60% 181
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 66 100% 66 54.5% 66 54.5% 181

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 172

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 70 100% 69 100% 69 100% 172
Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie usług kelnerskich 9 88.9% 9 100% 9 88.9% 172

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 171

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 7 100% 7 100% 7 100% 171
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 10 50% 10 40% 10 40% 171
Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja usług gastronomicznych 13 100% 14 57.1% 13 53.8% 171
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 37 97.3% 38 92.1% 37 94.6% 171