|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Sesja |
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
23 |
100% |
23 |
100% |
23 |
100% |
221 |
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych |
12 |
100% |
12 |
100% |
12 |
100% |
221 |
(AU.34) Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów i ładunków w portach i terminalach |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(AU.34) Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów i ładunków w portach i terminalach |
8 |
87.5% |
8 |
75% |
8 |
75% |
221 |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
37 |
97.3% |
37 |
86.49% |
37 |
86.49% |
221 |
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej |
11 |
100% |
11 |
72.73% |
11 |
72.73% |
221 |
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych |
20 |
100% |
20 |
90% |
20 |
90% |
221 |
(HGT.06) Realizacja usług w recepcji |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(HGT.06) Realizacja usług w recepcji |
33 |
100% |
33 |
93.94% |
33 |
93.94% |
221 |