konto
Technikum nr 2

Ocena: 2

Oceń Placowkę

Wyniki Egzaminów Zawodowych Technikum nr 2 Opole

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 222

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych 11 100% 11 100% 11 100% 222
(HAN.01) Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HAN.01) Prowadzenie sprzedaży 25 100% 25 100% 25 100% 222
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań 31 100% 31 100% 31 100% 222
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.07) Przygotowanie imprez i usług turystycznych 40 100% 40 82.5% 40 82.5% 222
(HGT.06) Realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.06) Realizacja usług w recepcji 17 94.12% 17 100% 17 94.12% 222

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 221

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 23 100% 23 100% 23 100% 221
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 12 100% 12 100% 12 100% 221
(AU.34) Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów i ładunków w portach i terminalach
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AU.34) Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów i ładunków w portach i terminalach 8 87.5% 8 75% 8 75% 221
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 37 97.3% 37 86.49% 37 86.49% 221
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej 11 100% 11 72.73% 11 72.73% 221
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 20 100% 20 90% 20 90% 221
(HGT.06) Realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.06) Realizacja usług w recepcji 33 100% 33 93.94% 33 93.94% 221

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 212

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(SPL.02) Obsługa podróżnych w portach i terminalach
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPL.02) Obsługa podróżnych w portach i terminalach 21 100% 21 85.71% 21 85.71% 212
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 20 100% 20 50% 20 50% 212
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 12 100% 12 100% 12 100% 212
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 37 91.89% 36 91.67% 36 86.11% 212

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 211

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 25 100% 25 92% 25 92% 211
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 12 100% 12 100% 12 100% 211
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 25 88% 25 96% 25 84% 211
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 23 100% 23 100% 23 100% 211
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej 13 61.5% 13 76.9% 13 46.2% 211
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 17 100% 17 82.4% 17 82.4% 211
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży 11 100% 11 100% 11 100% 211

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 202

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(AU.33) Obsługa podróżnych w portach i terminalach
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AU.33) Obsługa podróżnych w portach i terminalach 7 100% 7 85.7% 7 85.7% 202
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 17 100% 17 94.1% 17 94.1% 202
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 12 100% 12 100% 12 100% 202
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 26 100% 26 100% 26 100% 202

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 201

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 31 100% 31 87% 31 87% 201
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 13 100% 13 92% 13 92% 201
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 49 100% 49 96% 49 96% 201
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 26 100% 26 96% 26 96% 201
(A.22) Prowadzenie działalności handlowej
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(A.22) Prowadzenie działalności handlowej 13 100% 13 100% 13 100% 201
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 29 100% 29 93% 29 93% 201
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży 13 100% 13 100% 13 100% 201

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 192

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 1 100% 1 0% 1 0% 192
(T.13) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.13) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 29 100% 29 82.76% 29 82.76% 192
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 13 100% 13 100% 13 100% 192
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 50 100% 50 100% 49 100% 192

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 191

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 26 100% 26 92% 26 92% 191
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 7 100% 7 100% 7 100% 191
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 40 100% 40 83% 40 83% 191
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.11) Planowanie i realizacja usług w recepcji 31 100% 31 87% 31 87% 191
(A.22) Prowadzenie działalności handlowej
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(A.22) Prowadzenie działalności handlowej 12 100% 12 100% 12 100% 191
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.14) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 23 100% 24 92% 23 96% 191
(A.18) Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(A.18) Prowadzenie sprzedaży 13 100% 12 92% 12 92% 191

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 182

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 1 100% 1 0% 1 0% 182
Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 24 100% 22 95.5% 22 95.5% 182
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 8 100% 8 100% 8 100% 182
Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Prowadzenie sprzedaży 1 100% 1 100% 1 100% 182
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 43 100% 42 97.6% 42 97.6% 182

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 181

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 31 100% 31 96.8% 31 96.8% 181
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 14 92.9% 14 78.6% 14 71.4% 181
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 47 100% 47 61.7% 47 61.7% 181
Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji 29 100% 29 79.3% 29 79.3% 181
Prowadzenie działalności handlowej
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Prowadzenie działalności handlowej 7 100% 7 100% 7 100% 181
Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 36 100% 36 97.2% 36 97.2% 181
Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Prowadzenie sprzedaży 13 100% 13 92.3% 13 92.3% 181

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 172

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 1 100% 1 100% 1 100% 172
Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 35 97.1% 35 85.7% 35 85.7% 172
Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Planowanie i realizacja usług w recepcji 31 100% 31 96.8% 31 96.8% 172
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 14 100% 14 100% 14 100% 172
Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Prowadzenie sprzedaży 7 100% 7 100% 7 100% 172
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 49 100% 49 100% 49 100% 172

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 171

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 44 97.7% 44 95.5% 44 93.2% 171
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 13 53.8% 13 69.2% 13 38.5% 171
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 49 100% 49 85.7% 49 85.7% 171
Prowadzenie działalności handlowej
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Prowadzenie działalności handlowej 13 100% 13 100% 13 100% 171
Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 44 81.8% 44 97.7% 44 79.5% 171