konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 221 Warmińsko-Mazurskie

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 221 Warmińsko-Mazurskie

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 14 92.9% 14 92.9% 14 85.7%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum Hotelarsko-Gastronomiczne nr 1
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum Hotelarsko-Gastronomiczne nr 1 - Olsztynek 5 100% 5 100% 5 100%
Technikum nr 1
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum nr 1 - Ełk 9 88.9% 9 88.9% 9 77.8%