konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 211 Warmińsko-Mazurskie

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 211 Warmińsko-Mazurskie

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 27 96.3% 26 96.2% 26 92.3%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum nr 1
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum nr 1 - Ełk 9 100% 8 100% 8 100%
Technikum Hotelarsko-Gastronomiczne nr 1
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum Hotelarsko-Gastronomiczne nr 1 - Olsztynek 8 100% 8 100% 8 100%
Technikum nr 5
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum nr 5 - Olsztyn 10 90% 10 90% 10 80%