konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 211 Piekary Śląskie

Egaminy Zawodowe sesja 211 Piekary Śląskie

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości 6 83.3% 6 66.7% 6 66.7%
(BD.25) Organizacja robót związanych z budową i utrzymaniem dróg i obiektów inżynierskich oraz sporządzanie kosztorysów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.25) Organizacja robót związanych z budową i utrzymaniem dróg i obiektów inżynierskich oraz sporządzanie kosztorysów 6 100% 6 83.3% 6 83.3%
(EE.05) Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.05) Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych 4 25% 3 100% 2 0%
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci 6 50% 19 89.5% 4 0%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 78 94.9% 71 70.4% 71 70.4%
(EE.26) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.26) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych 9 100% 9 44.4% 9 44.4%
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 5 100% 5 100% 5 100%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 11 81.8% 11 81.8% 11 72.7%