konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 222 Piekary Śląskie

Egaminy Zawodowe sesja 222 Piekary Śląskie

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(BUD.12) Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BUD.12) Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich 5 20% 5 100% 5 20%
(ELE.02) Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(ELE.02) Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych 12 75% 12 100% 12 75%
(FRK.04) Wykonywanie zabiegów kosmetycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(FRK.04) Wykonywanie zabiegów kosmetycznych 10 90% 10 90% 10 90%
(HAN.01) Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(HAN.01) Prowadzenie sprzedaży 16 87.5% 16 100% 16 87.5%
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań 13 84.62% 13 100% 13 84.62%
(INF.02) Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(INF.02) Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych 52 96.15% 52 98.08% 52 94.23%
(MOT.05) Obsługa, diagnozowanie oraz naprawa pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MOT.05) Obsługa, diagnozowanie oraz naprawa pojazdów samochodowych 9 55.56% 9 100% 9 55.56%
(PGF.04) Przygotowywanie oraz wykonywanie prac graficznych i publikacji cyfrowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(PGF.04) Przygotowywanie oraz wykonywanie prac graficznych i publikacji cyfrowych 15 100% 15 73.33% 15 73.33%
(SPC.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(SPC.03) Produkcja wyrobów piekarskich 3 100% 3 100% 3 100%