Egaminy Kwalifikacji Sporządzanie potraw i napojów sesja 192 Warszawa
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów | 427 | 94.61% | 417 | 100% | 415 | 94.94% |
Placówki
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 39 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 39 - Warszawa | 2 | 100% | 1 | 100% | 1 | 100% |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera - Warszawa | 42 | 100% | 41 | 100% | 41 | 100% |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 1 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 1 - Warszawa | 145 | 100% | 144 | 100% | 143 | 100% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 20 im. prof. Stanisława Bergera | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 20 im. prof. Stanisława Bergera - Warszawa | 15 | 100% | 15 | 100% | 15 | 100% |
Technikum nr 26 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum nr 26 - Warszawa | 50 | 98% | 49 | 100% | 49 | 98% |
Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia - Warszawa | 39 | 97.4% | 39 | 100% | 39 | 97.4% |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa | 32 | 96.9% | 32 | 100% | 32 | 96.9% |
Technikum Hotelarsko-Turystyczno-Gastronomiczne nr 21 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Hotelarsko-Turystyczno-Gastronomiczne nr 21 - Warszawa | 32 | 96.9% | 30 | 100% | 30 | 96.7% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 im. Michała Konarskiego | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 im. Michała Konarskiego - Warszawa | 9 | 88.9% | 9 | 100% | 9 | 88.9% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 41 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 41 - Warszawa | 6 | 83.3% | 7 | 100% | 6 | 83.3% |
Branżowa Szkoła Spożywczo-Gastronomiczna I Stopnia im. Jana Pawła II | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła Spożywczo-Gastronomiczna I Stopnia im. Jana Pawła II - Warszawa | 11 | 81.8% | 10 | 100% | 10 | 80% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 31 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 31 - Warszawa | 15 | 80% | 13 | 100% | 13 | 76.9% |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 51 im. Marii Grzegorzewskiej | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 51 im. Marii Grzegorzewskiej - Warszawa | 9 | 44.4% | 9 | 100% | 9 | 44.4% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 37 im. Jana Karskiego | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 37 im. Jana Karskiego - Warszawa | 3 | 33.3% | 3 | 100% | 3 | 33.3% |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 63 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 63 - Warszawa | 1 | 0% | 0 | 0% | 0 | 0% |