Egaminy Zawodowe Mazowieckie sesja 171
Powiaty:
- makowski
- Płock
- ostrołęcki
- płocki
- przysuski
- Warszawa
- sierpecki
- garwoliński
- warszawski zachodni
- kozienicki
- zwoleński
- miński
- Siedlce
- ostrowski
- płoński
- pułtuski
- Radom
- sochaczewski
- gostyniński
- węgrowski
- legionowski
- żuromiński
- lipski
- żyrardowski
- mławski
- otwocki
- pruszkowski
- radomski
- białobrzeski
- sokołowski
- grodziski
- wołomiński
- łosicki
- Ostrołęka
- nowodworski
- piaseczyński
- przasnyski
- siedlecki
- ciechanowski
- szydłowiecki
- grójecki
- wyszkowski
Egaminy Kwalifikacji Sporządzanie potraw i napojów sesja 171 Mazowieckie
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Sporządzanie potraw i napojów | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Sporządzanie potraw i napojów | 175 | 85% | 168 | 88% | 40 | 98% |
Placówki
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 31 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 31 - Warszawa | 6 | 67% | 3 | 100% | 3 | 100% |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 52 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 52 - Warszawa | 6 | 100% | 3 | 67% | 3 | 67% |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa | 1 | 100% | 0 | 0% | 0 | 0% |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera - Warszawa | 0 | 0% | 1 | 100% | 0 | 0% |