Egaminy Zawodowe Mazowieckie sesja 182
Powiaty:
- pułtuski
- Radom
- sochaczewski
- gostyniński
- węgrowski
- legionowski
- żuromiński
- miński
- Siedlce
- ostrowski
- płoński
- radomski
- białobrzeski
- sokołowski
- grodziski
- wołomiński
- lipski
- żyrardowski
- mławski
- otwocki
- pruszkowski
- siedlecki
- ciechanowski
- szydłowiecki
- grójecki
- wyszkowski
- łosicki
- Ostrołęka
- nowodworski
- piaseczyński
- przasnyski
- Warszawa
- sierpecki
- garwoliński
- warszawski zachodni
- kozienicki
- zwoleński
- makowski
- Płock
- ostrołęcki
- płocki
- przysuski
Egaminy Kwalifikacji Sporządzanie potraw i napojów sesja 182 Mazowieckie
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Sporządzanie potraw i napojów | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Sporządzanie potraw i napojów | 2043 | 91% | 2118 | 91% | 2062 | 99% |
Placówki
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 1 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 1 - Warszawa | 141 | 100% | 141 | 100% | 140 | 100% |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera - Warszawa | 46 | 100% | 46 | 100% | 46 | 100% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 37 im. Jana Karskiego | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 37 im. Jana Karskiego - Warszawa | 6 | 100% | 5 | 100% | 5 | 100% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 39 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 39 - Warszawa | 4 | 100% | 3 | 100% | 3 | 100% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 im. Michała Konarskiego | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 im. Michała Konarskiego - Warszawa | 13 | 100% | 12 | 100% | 12 | 100% |
Technikum im. W. S. Reymonta | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum im. W. S. Reymonta - Radom | 31 | 100% | 31 | 100% | 31 | 100% |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 62 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 62 - Warszawa | 1 | 100% | 1 | 100% | 1 | 100% |
Branżowa Szkoła I Stopnia im. Kazimierza Wielkiego | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I Stopnia im. Kazimierza Wielkiego - Radom | 6 | 100% | 6 | 100% | 6 | 100% |
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich - Radom | 70 | 100% | 72 | 99% | 69 | 99% |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa | 43 | 98% | 43 | 100% | 43 | 98% |
Technikum nr 26 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum nr 26 - Warszawa | 30 | 97% | 30 | 100% | 30 | 97% |
Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła Gastronomiczna I stopnia - Warszawa | 35 | 94% | 34 | 100% | 34 | 97% |
Branżowa Szkoła I Stopnia Spożywcza i Hotelarska | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I Stopnia Spożywcza i Hotelarska - Radom | 36 | 94% | 35 | 97% | 33 | 94% |
Technikum Hotelarsko-Turystyczno-Gastronomiczne nr 21 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Hotelarsko-Turystyczno-Gastronomiczne nr 21 - Warszawa | 29 | 93% | 28 | 100% | 28 | 93% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 20 im. prof. Stanisława Bergera | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 20 im. prof. Stanisława Bergera - Warszawa | 15 | 93% | 15 | 100% | 15 | 93% |
Branżowa Szkoła Spożywczo-Gastronomiczna I Stopnia im. Jana Pawła II | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła Spożywczo-Gastronomiczna I Stopnia im. Jana Pawła II - Warszawa | 8 | 88% | 7 | 86% | 7 | 86% |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 63 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 63 - Warszawa | 4 | 75% | 4 | 100% | 4 | 75% |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 41 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia nr 41 - Warszawa | 6 | 67% | 5 | 60% | 5 | 40% |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 52 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 52 - Warszawa | 6 | 50% | 5 | 60% | 5 | 40% |