konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 201 gorzowski

Egaminy Zawodowe sesja 201 gorzowski

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(A.32) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.32) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych 21 100% 17 80.95% 17 80.95%
(A.36) Prowadzenie rachunkowości
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.36) Prowadzenie rachunkowości 17 94.44% 16 88.89% 16 88.89%
(AU.22) Obsługa magazynów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.22) Obsługa magazynów 9 100% 9 100% 9 100%
(E.14) Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(E.14) Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami 14 87.5% 12 80% 12 75%
(R.03) Prowadzenie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.03) Prowadzenie produkcji rolniczej 14 100% 14 100% 14 100%
(R.11) Wykonywanie czynności pomocniczych z zakresu realizacji zadań inspekcji weterynaryjnej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.11) Wykonywanie czynności pomocniczych z zakresu realizacji zadań inspekcji weterynaryjnej 9 100% 2 22.22% 2 22.22%
(R.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej 6 75% 4 50% 3 37.5%
(R.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu 4 100% 3 75% 3 75%
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 13 100% 10 76.92% 10 76.92%
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 3 60% 4 66.67% 2 33.33%
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 6 100% 6 100% 6 100%