konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 191 gorzowski

Egaminy Zawodowe sesja 191 gorzowski

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(A.32) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.32) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych 34 97.06% 34 76.47% 34 76.47%
(A.36) Prowadzenie rachunkowości
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.36) Prowadzenie rachunkowości 21 76.19% 20 85% 21 71.43%
(E.14) Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(E.14) Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami 10 80% 9 66.67% 10 50%
(R.03) Prowadzenie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.03) Prowadzenie produkcji rolniczej 20 85% 20 100% 20 85%
(R.06) Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.06) Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie 9 77.78% 9 44.44% 9 44.44%
(R.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej 4 50% 6 50% 6 50%
(R.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu 6 83.33% 6 83.33% 6 66.67%
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 7 85.71% 7 85.71% 7 85.71%
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 12 100% 12 91.67% 12 91.67%
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 7 100% 7 14.29% 7 14.29%