konto
Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 53 im. Anny Gotinowej

Ocena: 4.67

Oceń Placowkę

Wyniki Egzaminów Zawodowych Branżowa Szkoła I stopnia Specjalna nr 53 im. Anny Gotinowej Warszawa

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 222

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych 11 72.73% 11 100% 11 72.73% 222
(HAN.01) Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HAN.01) Prowadzenie sprzedaży 5 20% 5 100% 5 20% 222
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań 4 75% 4 100% 4 75% 222
(FRK.02) Wykonywanie fryzjerskich prac pomocniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(FRK.02) Wykonywanie fryzjerskich prac pomocniczych 4 50% 4 100% 4 50% 222
(HGT.04) Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi gastronomiczne
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.04) Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi gastronomiczne 9 100% 9 100% 9 100% 222
(HGT.05) Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.05) Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie 12 91.67% 12 100% 12 91.67% 222

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 212

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 3 100% 3 100% 3 100% 212
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 4 50% 3 100% 3 66.67% 212
(TG.01) Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.01) Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie 2 50% 2 100% 2 50% 212

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 202

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 1 0% 2 100% 1 0% 202
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży 3 0% 3 100% 3 0% 202
(TG.01) Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.01) Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie 5 100% 5 100% 5 100% 202

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 192

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 3 66.7% 3 100% 3 66.7% 192
(T.01) Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.01) Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie 4 100% 4 100% 4 100% 192

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 182

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 5 100% 5 100% 5 100% 182
Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie 4 100% 3 100% 3 100% 182

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 172

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 3 100% 3 100% 3 100% 172
Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Prowadzenie sprzedaży 4 50% 4 75% 4 50% 172
Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie 8 100% 8 100% 8 100% 172

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 163

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 4 100% 4 100% 4 100% 163
Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów piekarskich 4 75% 4 100% 4 75% 163
Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Prowadzenie sprzedaży 2 50% 2 100% 2 50% 163
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 2 50% 2 100% 2 50% 163
Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie 5 100% 4 100% 4 100% 163