|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Sesja |
(AU.32) Organizacja transportu |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(AU.32) Organizacja transportu |
1 |
14.29% |
7 |
71.43% |
1 |
14.29% |
212 |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
4 |
50% |
4 |
16.67% |
4 |
0% |
212 |
(AU.35) Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(AU.35) Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji |
2 |
0% |
3 |
40% |
2 |
0% |
212 |
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej |
2 |
0% |
2 |
50% |
2 |
0% |
212 |
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży |
26 |
96.15% |
26 |
100% |
26 |
96.15% |
212 |
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów |
20 |
100% |
20 |
100% |
20 |
100% |
212 |
(BD.31) Wykonywanie pomiarów sytuacyjnych, wysokościowych i realizacyjnych oraz opracowywanie wyników tych pomiarów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(BD.31) Wykonywanie pomiarów sytuacyjnych, wysokościowych i realizacyjnych oraz opracowywanie wyników tych pomiarów |
12 |
76.92% |
13 |
100% |
12 |
76.92% |
212 |