konto
Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Kolbe

Ocena: 1

Oceń Placowkę

Wyniki Egzaminów Zawodowych Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Kolbe Kraków

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 222

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych 22 95% 22 100% 22 95% 222
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań 44 95% 44 100% 44 95% 222
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich 9 100% 9 100% 9 100% 222

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 221

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 8 100% 8 100% 8 100% 221
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych 6 100% 6 83% 6 83% 221
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 15 100% 15 73% 15 73% 221

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 212

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 3 75% 2 25% 2 25% 212
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 7 87.5% 8 100% 7 87.5% 212
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 15 81.25% 16 100% 15 81.25% 212
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.10) Wykonywanie usług kelnerskich 6 100% 6 100% 6 100% 212

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 211

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 3 100% 3 100% 3 100% 211
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 23 78.26% 23 78.26% 23 69.57% 211

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 202

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 3 100% 3 100% 3 100% 202
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 22 95.65% 22 95.65% 22 95.65% 202

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 201

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 3 100% 3 100% 3 100% 201
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 2 100% 1 50% 1 50% 201
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 30 96.8% 29 93.5% 28 90.3% 201

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 192

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 12 100% 12 100% 12 100% 192
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 9 100% 9 22.22% 9 22.22% 192
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 23 88.46% 23 57.69% 26 57.69% 192
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 3 100% 3 100% 3 100% 192
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 33 96.97% 33 100% 33 96.97% 192
(T.09) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.09) Wykonywanie usług kelnerskich 2 66.67% 2 66.67% 3 66.67% 192

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 191

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 12 100% 12 100% 12 12% 191
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.10) Organizacja usług gastronomicznych 9 100% 2 22.2% 2 22.2% 191
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 23 100% 15 65.2% 15 65.2% 191

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 182

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 12 100% 12 100% 12 100% 182
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 24 92.3% 26 100% 24 92.3% 182
Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie usług kelnerskich 9 100% 9 100% 9 100% 182

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 181

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 7 77.8% 7 77.8% 6 66.7% 181
Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja usług gastronomicznych 5 100% 1 20% 1 20% 181
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 46 97.9% 26 55.3% 26 55.3% 181
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 0 0% 0 0% 0 0% 181

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 172

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 9 100% 9 88.9% 9 88.9% 172
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 46 95.7% 46 97.8% 46 95.7% 172
Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Wykonywanie usług kelnerskich 4 100% 4 100% 4 100% 172

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 171

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 46 95.7% 46 58.7% 46 58.7% 171