|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Sesja |
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
1 |
50% |
1 |
0% |
1 |
0% |
212 |
(AU.22) Obsługa magazynów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(AU.22) Obsługa magazynów |
1 |
10% |
8 |
10% |
1 |
0% |
212 |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
3 |
37.5% |
6 |
12.5% |
3 |
12.5% |
212 |
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych |
8 |
57.14% |
8 |
7.14% |
8 |
7.14% |
212 |
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji |
11 |
84.62% |
11 |
53.85% |
11 |
53.85% |
212 |
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych |
2 |
50% |
2 |
25% |
2 |
25% |
212 |
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów |
16 |
50% |
15 |
83.33% |
15 |
50% |
212 |