|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Sesja |
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
20 |
100% |
20 |
100% |
20 |
100% |
221 |
(AU.31) Organizacja transportu oraz obsługa klientów i kontrahentów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(AU.31) Organizacja transportu oraz obsługa klientów i kontrahentów |
24 |
95.83% |
24 |
75% |
24 |
75% |
221 |
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych |
16 |
93.75% |
16 |
31.25% |
16 |
31.25% |
221 |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
25 |
100% |
25 |
88% |
25 |
88% |
221 |
(EKA.04) Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(EKA.04) Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej |
3 |
66.67% |
1 |
0% |
1 |
0% |
221 |
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych |
6 |
100% |
6 |
100% |
6 |
100% |
221 |
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości |
28 |
100% |
29 |
75.86% |
28 |
78.57% |
221 |
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Sesja |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
Sesja |
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów |
1 |
100% |
1 |
100% |
1 |
100% |
221 |