Rodzaj:technikum / publiczna
Strona:Przejdź na stronę szkoły
e-mail:zstil@zstil.eu
Tel.:(32) 215-29-28
Adres:ul. Traugutta 11, 43-502 Czechowice-Dziedzice
Języki:
Ocena: 2.33
Oceń Placowkę
Rodzaj:technikum / publiczna
Strona:Przejdź na stronę szkoły
e-mail:zstil@zstil.eu
Tel.:(32) 215-29-28
Adres:ul. Traugutta 11, 43-502 Czechowice-Dziedzice
Języki:
Śr. Wynik
Zdawalność
Śr. Wynik
Zdawalność
Śr. Wynik
Zdawalność
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Sesja |
(INF.02) Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych | 68 | 69.12% | 222 |
(ELM.03) Montaż, uruchamianie i konserwacja urządzeń i systemów mechatronicznych | 17 | 100% | 222 |
(SPL.01) Obsługa magazynów | 28 | 82.14% | 222 |
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych | 2 | 0% | 222 |
(HAN.01) Prowadzenie sprzedaży | 13 | 100% | 222 |
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań | 32 | 93.75% | 222 |
(AUD.02) Rejestracja, obróbka i publikacja obrazu | 17 | 11.76% | 222 |
(MEC.08) Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi | 8 | 100% | 222 |
(PGF.07) Wykonywanie przekazu reklamowego | 15 | 33.33% | 222 |
(EE.21) Eksploatacja i programowanie urządzeń i systemów mechatronicznych | 16 | 18.75% | 221 |
(EE.26) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych | 12 | 41.67% | 221 |
(EE.05) Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych | 2 | 50% | 221 |
(AU.32) Organizacja transportu | 36 | 66.67% | 221 |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | 12 | 83.33% | 221 |
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych | 26 | 46.15% | 221 |
anonim • 5
fajnie tu jest polecam
0| 0 • odpowiedź • 11 stycznia 2023 o 22:07:23 • zgłoś naruszenie
Paweł Kozik • 1
Ogólnie to nie polecam tej szkoły, w toaletach słychać głośne odgłosy klaskania.
5| 3 • odpowiedź • 04 kwietnia 2022 o 22:39:05 • zgłoś naruszenie
elo
siema
3| 5 • odpowiedź • 29 marca 2021 o 22:48:59 • zgłoś naruszenie