konto
Branżowa Szkoła I stopnia nr 3 im. Danuty Siedzikówny INKI

Profile Branżowa Szkoła I stopnia nr 3 im. Danuty Siedzikówny INKI Kielce

f / Kucharz rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki

Przedmioty rozszerzone:

Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiajęzyk angielski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
28.166.54121
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

Uzyskana kwalifikacja:

Przygotowanie i wydawanie dań HGT.02

Przygotowujemy uczniów do życia w warunkach współczesnego świata, wykonywania pracy w nowoczesnych firmach i aktywnego funkcjonowania na zmieniającym się krajowym i europejskim rynku pracy. W procesie kształcenia zawodowego podejmujemy liczne działania wspomagające rozwój każdego ucznia, stosownie do jego potrzeb i możliwości. Szczególnie zwracamy uwagę na podnoszenia poziomu wykształcenia i kwalifikacji zawodowych. Służą temu doskonale wyposażone pracownie umożliwiające praktyczną naukę w rzeczywistych warunkach pracy i współpraca z nowoczesnymi zakładami pracy. Realizujemy projekty współfinansowane w ramach programu Unii Europejskiej Erasmus+ organizując zagraniczne staże m. in. Niemczech i Portugalii. Podczas szkoleń oraz warsztatów zawodowych dofinansowanych w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współpracujemy z elitą mistrzów kuchni. Uczniowie kończący naszą szkołę nie mają problemu ze zdobyciem pracy, gdyż elastycznie reagujemy na potrzeby rynku pracy.

g / Kelner rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki

Przedmioty rozszerzone:

Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykajęzyk angielskibiologia
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

Uzyskana kwalifikacja:

Wykonywanie usług kelnerskich HGT.01

Przygotowujemy uczniów do życia w warunkach współczesnego świata, wykonywania pracy w nowoczesnych firmach i aktywnego funkcjonowania na zmieniającym się krajowym i europejskim rynku pracy. W procesie kształcenia zawodowego podejmujemy liczne działania wspomagające rozwój każdego ucznia, stosownie do jego potrzeb i możliwości. Szczególnie zwracamy uwagę na podnoszenia poziomu wykształcenia i kwalifikacji zawodowych. Służą temu doskonale wyposażone pracownie umożliwiające praktyczną naukę w rzeczywistych warunkach pracy i współpraca z nowoczesnymi zakładami pracy. Realizujemy projekty współfinansowane w ramach programu Unii Europejskiej Erasmus+ organizując zagraniczne staże m. in. Niemczech i Portugalii. Podczas szkoleń oraz warsztatów zawodowych dofinansowanych w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współpracujemy z elitą mistrzów kuchni. Uczniowie kończący naszą szkołę nie mają problemu ze zdobyciem pracy, gdyż elastycznie reagujemy na potrzeby rynku pracy.

g / Cukiernik rok: 2023/2024

Języki obce: język angielski język niemiecki

Przedmioty rozszerzone:

Przedmioty punktowane
pierwszy:drugi:trzeci:czwarty:
język polskimatematykabiologiajęzyk angielski
Punkty w roku 2023/2024
minimalneśredniemaksymalne
25.0563.74102.15
Obliczanie punktówOblicz Punkty
max punkty dodatkowe punktytwoje punkty
2000 -

Opis:

Uzyskana kwalifikacja:

Produkcja wyrobów cukierniczych SPC.01

Przygotowujemy uczniów do życia w warunkach współczesnego świata, wykonywania pracy w nowoczesnych firmach i aktywnego funkcjonowania na zmieniającym się krajowym i europejskim rynku pracy. W procesie kształcenia zawodowego podejmujemy liczne działania wspomagające rozwój każdego ucznia, stosownie do jego potrzeb i możliwości. Szczególnie zwracamy uwagę na podnoszenia poziomu wykształcenia i kwalifikacji zawodowych. Służą temu doskonale wyposażone pracownie umożliwiające praktyczną naukę w rzeczywistych warunkach pracy i współpraca z nowoczesnymi zakładami pracy. Realizujemy projekty współfinansowane w ramach programu Unii Europejskiej Erasmus+ organizując zagraniczne staże m. in. Niemczech i Portugalii. Podczas szkoleń oraz warsztatów zawodowych dofinansowanych w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współpracujemy z elitą mistrzów kuchni. Uczniowie kończący naszą szkołę nie mają problemu ze zdobyciem pracy, gdyż elastycznie reagujemy na potrzeby rynku pracy.