f / Kucharz rok: 2023/2024
Języki obce:
Przedmioty rozszerzone:
Przedmioty punktowane | |||
pierwszy: | drugi: | trzeci: | czwarty: |
język polski | matematyka | biologia | język angielski |
Punkty w roku 2023/2024 | ||
minimalne | średnie | maksymalne |
28.1 | 66.54 | 121 |
Obliczanie punktówOblicz Punkty | ||
max punkty | dodatkowe punkty | twoje punkty |
200 | 0 | - |
Opis:
Uzyskana kwalifikacja:
Przygotowanie i wydawanie dań HGT.02
Przygotowujemy uczniów do życia w warunkach współczesnego świata, wykonywania pracy w nowoczesnych firmach i aktywnego funkcjonowania na zmieniającym się krajowym i europejskim rynku pracy. W procesie kształcenia zawodowego podejmujemy liczne działania wspomagające rozwój każdego ucznia, stosownie do jego potrzeb i możliwości. Szczególnie zwracamy uwagę na podnoszenia poziomu wykształcenia i kwalifikacji zawodowych. Służą temu doskonale wyposażone pracownie umożliwiające praktyczną naukę w rzeczywistych warunkach pracy i współpraca z nowoczesnymi zakładami pracy. Realizujemy projekty współfinansowane w ramach programu Unii Europejskiej Erasmus+ organizując zagraniczne staże m. in. Niemczech i Portugalii. Podczas szkoleń oraz warsztatów zawodowych dofinansowanych w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współpracujemy z elitą mistrzów kuchni. Uczniowie kończący naszą szkołę nie mają problemu ze zdobyciem pracy, gdyż elastycznie reagujemy na potrzeby rynku pracy.