konto
Branżowa Szkoła I stopnia nr 23 im. św. Maksymiliana Kolbe

Ocena: 1

Oceń Placowkę

Wyniki Egzaminów Zawodowych Branżowa Szkoła I stopnia nr 23 im. św. Maksymiliana Kolbe Kraków

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 222

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych 8 100% 8 100% 8 100% 222
(SPC.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(SPC.03) Produkcja wyrobów piekarskich 1 100% 1 100% 1 100% 222
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań 32 84% 32 100% 32 84% 222
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich 7 85% 7 100% 7 85% 222

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 212

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 3 66.67% 3 100% 3 66.67% 212
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich 2 50% 2 100% 2 50% 212
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 15 73.33% 12 80% 12 73.33% 212

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 211

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich 1 0% 1 0% 1 0% 211

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 202

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 4 100% 4 100% 4 100% 202
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich 4 50% 4 100% 4 50% 202
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 14 78.57% 14 100% 14 78.57% 202

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 192

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 4 80% 4 80% 5 80% 192
(T.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.03) Produkcja wyrobów piekarskich 2 100% 2 100% 2 100% 192
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 27 96.43% 27 96.43% 28 96.43% 192

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 182

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 4 100% 4 100% 4 100% 182
Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów piekarskich 2 100% 2 100% 2 100% 182
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 27 93.1% 29 100% 27 93.1% 182

Wyniki z Egzaminów Zawodowych sesja: 172

Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów cukierniczych 10 100% 10 100% 10 100% 172
Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Produkcja wyrobów piekarskich 1 100% 1 100% 1 100% 172
Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem Sesja
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda Sesja
Sporządzanie potraw i napojów 29 89.7% 29 100% 29 89.7% 172