konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 211 kamieński

Egaminy Zawodowe sesja 211 kamieński

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(BD.29) Wykonywanie i kontrolowanie robót konstrukcyjno-budowlanych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.29) Wykonywanie i kontrolowanie robót konstrukcyjno-budowlanych 7 100% 7 100% 7 100%
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów 6 83.33% 6 33.33% 6 33.33%
(RL.08) Ocena stanu środowiska
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.08) Ocena stanu środowiska 10 100% 10 50% 10 50%
(RL.13) Ochrona i zagospodarowanie zasobów leśnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.13) Ochrona i zagospodarowanie zasobów leśnych 4 0% 5 0% 5 0%
(RL.14) Użytkowanie zasobów leśnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.14) Użytkowanie zasobów leśnych 8 37.5% 8 100% 8 37.5%
(RL.20) Szkolenie i użytkowanie koni
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.20) Szkolenie i użytkowanie koni 12 100% 12 100% 12 100%
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.12) Planowanie i realizacja usług w recepcji 9 100% 13 61.54% 13 61.54%
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 22 100% 22 100% 22 100%
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 7 100% 6 83.33% 7 71.43%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 5 100% 5 100% 5 100%