konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 221 goleniowski

Egaminy Zawodowe sesja 221 goleniowski

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej 7 100% 7 100% 7 100%
(AU.31) Organizacja transportu oraz obsługa klientów i kontrahentów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.31) Organizacja transportu oraz obsługa klientów i kontrahentów 29 89.66% 29 62.07% 29 62.07%
(AU.32) Organizacja transportu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.32) Organizacja transportu 54 94.44% 53 84.91% 53 83.02%
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości 14 85.71% 14 85.71% 14 78.57%
(AU.55) Drukowanie cyfrowe i obróbka druków
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.55) Drukowanie cyfrowe i obróbka druków 21 90.48% 19 84.21% 18 83.33%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 31 58.06% 29 48.28% 29 44.83%
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych 6 100% 6 100% 6 100%
(SPL.01) Obsługa magazynów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(SPL.01) Obsługa magazynów 2 100% 2 100% 2 100%
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 19 100% 19 68.42% 19 68.42%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 28 96.43% 28 85.71% 28 82.14%