konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 221 złotowski

Egaminy Zawodowe sesja 221 złotowski

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej 5 100% 5 100% 5 100%
(AU.30) Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.30) Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej 15 100% 15 100% 15 100%
(AU.32) Organizacja transportu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.32) Organizacja transportu 15 100% 15 93.33% 15 93.33%
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości 27 100% 27 100% 27 100%
(BPO.01) Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BPO.01) Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy 8 100% 8 100% 8 100%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 17 76.47% 17 64.71% 17 58.82%
(EE.22) Eksploatacja urządzeń elektronicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.22) Eksploatacja urządzeń elektronicznych 13 84.62% 13 46.15% 13 46.15%
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych 10 100% 10 100% 10 100%
(ROL.04) Prowadzenie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(ROL.04) Prowadzenie produkcji rolniczej 30 90% 29 100% 29 89.66%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 10 90% 9 33.33% 9 33.33%