konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 211 wrzesiński

Egaminy Zawodowe sesja 211 wrzesiński

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.22) Obsługa magazynów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.22) Obsługa magazynów 10 100% 13 100% 13 100%
(AU.32) Organizacja transportu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.32) Organizacja transportu 10 100% 10 90% 10 90%
(AU.62) Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.62) Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp 18 100% 18 94.44% 18 94.44%
(AU.63) Organizacja i prowadzenie archiwum
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.63) Organizacja i prowadzenie archiwum 5 80% 5 80% 5 80%
(AU.64) Opracowywanie materiałów archiwalnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.64) Opracowywanie materiałów archiwalnych 5 60% 5 60% 5 60%
(AU.65) Rozliczanie wynagrodzeń i danin publicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.65) Rozliczanie wynagrodzeń i danin publicznych 10 100% 10 90% 10 90%
(AU.68) Obsługa klienta w jednostkach administracji
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.68) Obsługa klienta w jednostkach administracji 7 85.71% 6 83.33% 7 71.43%
(BD.29) Wykonywanie i kontrolowanie robót konstrukcyjno-budowlanych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.29) Wykonywanie i kontrolowanie robót konstrukcyjno-budowlanych 6 100% 6 100% 7 85.71%
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów 6 83.33% 6 50% 6 50%
(BPO.01) Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BPO.01) Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy 4 100% 4 100% 4 100%
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci 5 60% 12 58.33% 14 64.29%
(MS.08) Udzielanie pomocy i organizowanie wsparcia osobie niepełnosprawnej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MS.08) Udzielanie pomocy i organizowanie wsparcia osobie niepełnosprawnej 5 100% 5 100% 6 66.67%
(RL.11) Wykonywanie czynności pomocniczych w zakresie usług weterynaryjnych oraz kontroli i nadzoru weterynaryjnego
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.11) Wykonywanie czynności pomocniczych w zakresie usług weterynaryjnych oraz kontroli i nadzoru weterynaryjnego 43 93.02% 41 100% 43 88.37%
(RL.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej 16 87.5% 16 62.5% 16 62.5%
(RL.21) Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.21) Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu 2 100% 1 100% 3 100%
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 2 50% 3 100% 5 80%
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 11 100% 12 100% 12 91.67%
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 18 100% 18 94.44% 18 94.44%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 26 100% 26 92.31% 26 92.31%