konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 211 rawicki

Egaminy Zawodowe sesja 211 rawicki

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.15) Wytwarzanie wyrobów stolarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.15) Wytwarzanie wyrobów stolarskich 18 88.89% 17 100% 18 88.89%
(BD.29) Wykonywanie i kontrolowanie robót konstrukcyjno-budowlanych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.29) Wykonywanie i kontrolowanie robót konstrukcyjno-budowlanych 5 80% 1 100% 5 80%
(EE.05) Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.05) Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych 10 40% 1 100% 10 40%
(MG.03) Eksploatacja pojazdów, maszyn, urządzeń i narzędzi stosowanych w rolnictwie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.03) Eksploatacja pojazdów, maszyn, urządzeń i narzędzi stosowanych w rolnictwie 2 50% 1 100% 2 50%
(MG.20) Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.20) Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi 3 100% 2 100% 3 100%
(RL.03) Prowadzenie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.03) Prowadzenie produkcji rolniczej 2 50% 5 100% 6 66.67%
(RL.10) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.10) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt 2 50% 1 100% 2 50%
(RL.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej 2 100% 5 40% 5 20%
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich 1 100% 1 100% 1 100%
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 17 58.82% 12 100% 17 58.82%