Egaminy Zawodowe Wielkopolskie sesja 212
Powiaty:
- średzki
- chodzieski
- wolsztyński
- grodziski
- Konin
- kolski
- leszczyński
- ostrowski
- poznański
- śremski
- czarnkowsko-trzcianecki
- wrzesiński
- jarociński
- Leszno
- koniński
- międzychodzki
- ostrzeszowski
- rawicki
- słupecki
- turecki
- gnieźnieński
- złotowski
- kaliski
- kościański
- nowotomyski
- pilski
- szamotulski
- Poznań
- wągrowiecki
- gostyński
- Kalisz
- kępiński
- krotoszyński
- obornicki
- pleszewski
Egaminy Kwalifikacji Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych sesja 212 Wielkopolskie
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
(TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
(TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych | 2 | 100% | 2 | 100% | 2 | 100% |
(TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
(TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych | 2 | 0% | 2 | 100% | 2 | 0% |
Placówki
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Technikum Przemysłu Spożywczego | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum Przemysłu Spożywczego - Poznań | 2 | 100% | 2 | 100% | 2 | 100% |
Branżowa Szkoła I Stopnia nr 2 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Branżowa Szkoła I Stopnia nr 2 - Jarocin | 2 | 0% | 2 | 100% | 2 | 0% |