konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 212 koniński

Egaminy Zawodowe sesja 212 koniński

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.14) Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.14) Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 8 75% 8 100% 8 75%
(AU.15) Wytwarzanie wyrobów stolarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.15) Wytwarzanie wyrobów stolarskich 9 44.44% 9 22.22% 9 11.11%
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży 10 90% 10 90% 10 80%
(EKA.01) Obsługa klienta w jednostkach administracji
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EKA.01) Obsługa klienta w jednostkach administracji 6 66.67% 6 16.67% 6 16.67%
(EKA.07) Prowadzenie rachunkowości
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EKA.07) Prowadzenie rachunkowości 5 100% 5 100% 5 100%
(RL.13) Ochrona i zagospodarowanie zasobów leśnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.13) Ochrona i zagospodarowanie zasobów leśnych 12 50% 12 41.67% 12 33.33%
(ROL.04) Prowadzenie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(ROL.04) Prowadzenie produkcji rolniczej 18 94.44% 18 72.22% 18 72.22%
(ROL.05) Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(ROL.05) Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie 5 100% 5 80% 5 80%
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich 1 100% 1 100% 1 100%
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 32 81.25% 33 100% 32 81.25%