konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 191 jarociński

Egaminy Zawodowe sesja 191 jarociński

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(A.23) Projektowanie fryzur
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.23) Projektowanie fryzur 19 100% 19 89.47% 19 89.47%
(A.27) Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.27) Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej 18 94.44% 18 100% 18 94.44%
(A.30) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.30) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania 19 100% 19 84.21% 19 84.21%
(A.32) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.32) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych 17 100% 17 82.35% 17 82.35%
(B.18) Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(B.18) Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich 14 100% 14 100% 14 100%
(E.07) Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(E.07) Montaż i konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych 12 50% 12 100% 12 50%
(E.18) Eksploatacja urządzeń i systemów mechatronicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(E.18) Eksploatacja urządzeń i systemów mechatronicznych 22 95.45% 22 63.64% 22 63.64%
(E.20) Eksploatacja urządzeń elektronicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(E.20) Eksploatacja urządzeń elektronicznych 9 88.89% 9 100% 9 88.89%
(E.24) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(E.24) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych 7 85.71% 7 28.57% 7 28.57%
(M.18) Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(M.18) Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych 13 92.31% 13 100% 13 92.31%
(M.42) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(M.42) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych 21 100% 21 100% 21 100%
(M.44) Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(M.44) Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń 12 91.67% 12 91.67% 12 91.67%
(R.06) Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.06) Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie 15 100% 15 100% 15 100%
(R.11) Wykonywanie czynności pomocniczych z zakresu realizacji zadań inspekcji weterynaryjnej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.11) Wykonywanie czynności pomocniczych z zakresu realizacji zadań inspekcji weterynaryjnej 8 100% 8 100% 8 100%
(R.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu 6 100% 6 100% 6 100%
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.06) Sporządzanie potraw i napojów 1 100% 1 100% 1 100%
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 7 100% 7 85.71% 7 85.71%
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 21 95.24% 21 100% 21 95.24%