konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 211 olecki

Egaminy Zawodowe sesja 211 olecki

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.15) Wytwarzanie wyrobów stolarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.15) Wytwarzanie wyrobów stolarskich 3 100% 3 100% 3 100%
(AU.21) Wykonywanie zabiegów fryzjerskich
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.21) Wykonywanie zabiegów fryzjerskich 16 100% 18 94.4% 16 93.8%
(AU.32) Organizacja transportu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.32) Organizacja transportu 18 77.8% 18 38.9% 18 38.9%
(AU.35) Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.35) Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji 12 66.7% 11 81.8% 11 72.7%
(AU.65) Rozliczanie wynagrodzeń i danin publicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.65) Rozliczanie wynagrodzeń i danin publicznych 1 100% 2 50% 1 100%
(BD.29) Wykonywanie i kontrolowanie robót konstrukcyjno-budowlanych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.29) Wykonywanie i kontrolowanie robót konstrukcyjno-budowlanych 2 100% 2 100% 2 100%
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów 1 100% 1 100% 1 100%
(BPO.01) Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BPO.01) Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy 12 91.7% 11 54.5% 11 54.5%
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci 7 28.6% 7 100% 6 33.3%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 11 36.4% 9 0% 9 0%
(MG.17) Montaż i obsługa maszyn i urządzeń
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.17) Montaż i obsługa maszyn i urządzeń 11 54.5% 10 90% 8 62.5%
(MG.19) Użytkowanie obrabiarek skrawających
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.19) Użytkowanie obrabiarek skrawających 3 100% 3 100% 3 100%
(MG.44) Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.44) Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń 3 66.7% 7 28.6% 3 0%
(MS.11) Świadczenie usług opiekuńczych i wspomagających rozwój dziecka
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MS.11) Świadczenie usług opiekuńczych i wspomagających rozwój dziecka 3 66.7% 1 100% 1 100%
(RL.03) Prowadzenie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.03) Prowadzenie produkcji rolniczej 28 92.9% 25 100% 25 96%
(RL.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej 8 87.5% 8 50% 8 50%
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 3 33.3% 1 100% 1 0%
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 9 88.9% 9 100% 9 88.9%
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 9 88.9% 9 11.1% 9 11.1%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 18 55.6% 18 66.7% 18 55.6%