|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
(AU.12) Wykonywanie wyrobów tapicerowanych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(AU.12) Wykonywanie wyrobów tapicerowanych |
8 |
100% |
8 |
100% |
8 |
100% |
(AU.14) Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(AU.14) Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych |
1 |
0% |
1 |
100% |
1 |
0% |
(AU.15) Wytwarzanie wyrobów stolarskich |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(AU.15) Wytwarzanie wyrobów stolarskich |
2 |
50% |
1 |
100% |
1 |
100% |
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(AU.20) Prowadzenie sprzedaży |
13 |
76.92% |
12 |
100% |
12 |
75% |
(AU.21) Wykonywanie zabiegów fryzjerskich |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(AU.21) Wykonywanie zabiegów fryzjerskich |
9 |
88.89% |
9 |
100% |
9 |
88.89% |
(BD.05) Wykonywanie robót związanych z budową, montażem i eksploatacją sieci oraz instalacji sanitarnych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(BD.05) Wykonywanie robót związanych z budową, montażem i eksploatacją sieci oraz instalacji sanitarnych |
3 |
66.67% |
2 |
100% |
2 |
100% |
(BD.29) Wykonywanie i kontrolowanie robót konstrukcyjno-budowlanych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(BD.29) Wykonywanie i kontrolowanie robót konstrukcyjno-budowlanych |
4 |
75% |
4 |
100% |
4 |
75% |
(EE.05) Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(EE.05) Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych |
9 |
55.56% |
10 |
100% |
9 |
55.56% |
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci |
24 |
87.5% |
24 |
79.17% |
24 |
75% |
(EKA.04) Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(EKA.04) Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej |
28 |
89.29% |
28 |
92.86% |
28 |
85.71% |
(MG.18) Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(MG.18) Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych |
26 |
92.31% |
25 |
100% |
25 |
92% |
(MG.20) Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(MG.20) Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi |
1 |
100% |
1 |
100% |
1 |
100% |
(RL.07) Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(RL.07) Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie |
1 |
100% |
3 |
66.67% |
1 |
0% |
(SPL.01) Obsługa magazynów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(SPL.01) Obsługa magazynów |
6 |
83.33% |
7 |
100% |
6 |
83.33% |
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych |
2 |
100% |
2 |
100% |
2 |
100% |
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów |
11 |
63.64% |
10 |
100% |
9 |
66.67% |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
1 |
0% |
1 |
0% |
1 |
0% |