konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 211 lidzbarski

Egaminy Zawodowe sesja 211 lidzbarski

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.32) Organizacja transportu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.32) Organizacja transportu 13 92.3% 13 61.5% 13 61.5%
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości 26 76.9% 25 40% 25 40%
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci 11 54.5% 5 80% 1 0%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 28 71.4% 27 63% 27 59.3%
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych 9 100% 8 37.5% 8 37.5%
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 12 100% 12 91.7% 12 91.7%
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.14) Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych 3 66.7% 9 77.8% 2 100%
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 8 100% 8 100% 8 100%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 6 66.7% 6 83.3% 6 66.7%