konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 211 rybnicki

Egaminy Zawodowe sesja 211 rybnicki

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.22) Obsługa magazynów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.22) Obsługa magazynów 2 100% 5 100% 2 100%
(AU.30) Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.30) Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej 17 100% 17 100% 17 100%
(AU.32) Organizacja transportu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.32) Organizacja transportu 15 86.7% 15 80% 15 80%
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości 12 100% 12 100% 12 100%
(AU.60) Wykonywanie badań analitycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.60) Wykonywanie badań analitycznych 4 75% 4 100% 4 75%
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci 7 14.3% 13 46.2% 6 0%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 27 85.2% 26 69.2% 26 69.2%
(EE.26) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.26) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych 16 100% 16 56.3% 16 56.3%
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 12 100% 12 100% 12 100%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 6 100% 6 83.3% 6 83.3%