Egaminy Zawodowe Śląskie sesja 212
Powiaty:
- raciborski
- Siemianowice Śląskie
- Gliwice
- Tychy
- bieruńsko-lędziński
- Żory
- częstochowski
- Jaworzno
- Mysłowice
- Ruda Śląska
- Sosnowiec
- Katowice
- wodzisławski
- Bytom
- żywiecki
- Dąbrowa Górnicza
- kłobucki
- myszkowski
- rybnicki
- Bielsko-Biała
- Świętochłowice
- będziński
- Zabrze
- Chorzów
- gliwicki
- lubliniecki
- Piekary Śląskie
- Rybnik
- Częstochowa
- tarnogórski
- bielski
- zawierciański
- cieszyński
- Jastrzębie-Zdrój
- mikołowski
- pszczyński
Egaminy Kwalifikacji Organizacja żywienia i usług gastronomicznych sesja 212 Śląskie
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Kwalifikacja | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych | 71 | 66.2% | 97 | 43.3% | 31 | 16.13% |
Placówki
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność | Osoby | Zdawalność |
Technikum | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum - Milówka | 4 | 100% | 6 | 83.33% | 2 | 100% |
Technikum nr 4 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum nr 4 - Jaworzno | 6 | 83.33% | 8 | 37.5% | 4 | 25% |
Technikum nr 2 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum nr 2 - Będzin | 3 | 33.33% | 3 | 33.33% | 2 | 0% |
Technikum nr 2 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum nr 2 - Zawiercie | 11 | 36.36% | 10 | 10% | 6 | 0% |
Technikum nr 8 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum nr 8 - Częstochowa | 2 | 0% | 5 | 40% | 2 | 0% |
Technikum nr 3 | ||||||
Pisemny | Praktyczny | Razem | ||||
Placówka | os. | zda | os. | zda | os. | zda |
Technikum nr 3 - Katowice | 4 | 75% | 6 | 16.67% | 3 | 0% |