konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 221 mikołowski

Egaminy Zawodowe sesja 221 mikołowski

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.25) Prowadzenie działalności handlowej 7 100% 7 100% 7 100%
(AU.30) Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.30) Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej 10 100% 10 100% 10 100%
(AU.32) Organizacja transportu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.32) Organizacja transportu 29 82.76% 29 65.52% 28 64.29%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 31 87.1% 29 58.62% 29 58.62%
(EE.18) Przeglądy, konserwacja, diagnostyka i naprawa instalacji automatyki przemysłowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.18) Przeglądy, konserwacja, diagnostyka i naprawa instalacji automatyki przemysłowej 8 87.5% 8 50% 8 50%
(EE.21) Eksploatacja i programowanie urządzeń i systemów mechatronicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.21) Eksploatacja i programowanie urządzeń i systemów mechatronicznych 25 92% 25 60% 25 60%
(EE.24) Eksploatacja instalacji i urządzeń do wytwarzania i przesyłania energii cieplnej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.24) Eksploatacja instalacji i urządzeń do wytwarzania i przesyłania energii cieplnej 2 0% 3 33.33% 2 0%
(EE.25) Eksploatacja instalacji i urządzeń do wytwarzania i przesyłania energii elektrycznej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.25) Eksploatacja instalacji i urządzeń do wytwarzania i przesyłania energii elektrycznej 5 80% 5 0% 5 0%
(EE.26) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.26) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych 16 87.5% 16 25% 16 25%
(ELM.03) Montaż, uruchamianie i konserwacja urządzeń i systemów mechatronicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(ELM.03) Montaż, uruchamianie i konserwacja urządzeń i systemów mechatronicznych 20 100% 20 100% 20 100%
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych 17 100% 17 82.35% 17 82.35%
(MG.44) Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.44) Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń 11 100% 11 81.82% 11 81.82%
(PGF.07) Wykonywanie przekazu reklamowego
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(PGF.07) Wykonywanie przekazu reklamowego 13 92.31% 16 68.75% 13 84.62%
(RL.11) Wykonywanie czynności pomocniczych w zakresie usług weterynaryjnych oraz kontroli i nadzoru weterynaryjnego
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.11) Wykonywanie czynności pomocniczych w zakresie usług weterynaryjnych oraz kontroli i nadzoru weterynaryjnego 10 100% 10 100% 10 100%
(RL.18) Planowanie i organizacja prac ogrodniczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.18) Planowanie i organizacja prac ogrodniczych 5 100% 5 40% 5 40%
(RL.20) Szkolenie i użytkowanie koni
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.20) Szkolenie i użytkowanie koni 3 100% 3 100% 3 100%
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 3 100% 3 100% 3 100%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 10 100% 10 60% 10 60%