Egaminy Zawodowe sesja 212 sokólski Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność (AU.20) Prowadzenie sprzedaży Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (AU.20) Prowadzenie sprzedaży 8 100% 8 100% 8 100% (AU.21) Wykonywanie zabiegów fryzjerskich Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (AU.21) Wykonywanie zabiegów fryzjerskich 9 44.44% 9 100% 9 44.44% (AU.25) Prowadzenie działalności handlowej Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (AU.25) Prowadzenie działalności handlowej 4 100% 1 100% 1 100% (DRM.04) Wytwarzanie wyrobów z drewna i materiałów drewnopochodnych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (DRM.04) Wytwarzanie wyrobów z drewna i materiałów drewnopochodnych 10 90% 9 77.78% 9 66.67% (EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci 10 100% 9 100% 9 100% (EKA.04) Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (EKA.04) Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej 19 94.74% 19 68.42% 19 68.42% (HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 15 100% 15 80% 15 80% (MG.03) Eksploatacja pojazdów, maszyn, urządzeń i narzędzi stosowanych w rolnictwie Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (MG.03) Eksploatacja pojazdów, maszyn, urządzeń i narzędzi stosowanych w rolnictwie 21 95.24% 20 100% 20 95% (MG.17) Montaż i obsługa maszyn i urządzeń Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (MG.17) Montaż i obsługa maszyn i urządzeń 5 40% 5 100% 5 40% (MG.18) Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (MG.18) Diagnozowanie i naprawa podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych 1 100% 1 100% 1 100% (MG.19) Użytkowanie obrabiarek skrawających Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (MG.19) Użytkowanie obrabiarek skrawających 6 16.67% 6 100% 6 16.67% (MG.20) Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (MG.20) Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi 8 100% 7 100% 7 100% (RL.03) Prowadzenie produkcji rolniczej Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (RL.03) Prowadzenie produkcji rolniczej 34 91.18% 34 100% 33 90.91% (RL.10) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (RL.10) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt 8 87.5% 8 75% 8 75% (RL.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (RL.16) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej 4 75% 9 44.44% 3 0% (ROL.04) Prowadzenie produkcji rolniczej Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (ROL.04) Prowadzenie produkcji rolniczej 48 91.67% 48 100% 48 91.67% (ROL.10) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (ROL.10) Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej 23 95.65% 20 90% 20 85% (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich 1 0% 1 100% 1 0% (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 1 0% 1 100% 1 0% (TG.07) Sporządzanie potraw i napojów Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 27 77.78% 22 95.45% 22 77.27% (TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Pisemny Praktyczny Razem Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda (TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 4 50% 4 25% 2 0%