konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 211 Warszawa

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 211 Warszawa

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 14 92.9% 14 71.4% 14 71.4%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II - Warszawa 14 92.9% 14 71.4% 14 71.4%