|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
Osoby |
Zdawalność |
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych |
6 |
50% |
6 |
0% |
3 |
0% |
(EKA.04) Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(EKA.04) Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej |
13 |
92.31% |
13 |
92.31% |
13 |
92.31% |
(FRK.01) Wykonywanie usług fryzjerskich |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(FRK.01) Wykonywanie usług fryzjerskich |
4 |
50% |
4 |
100% |
4 |
50% |
(HAN.01) Prowadzenie sprzedaży |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(HAN.01) Prowadzenie sprzedaży |
3 |
66.67% |
3 |
100% |
3 |
66.67% |
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(HGT.01) Wykonywanie usług kelnerskich |
1 |
100% |
1 |
100% |
1 |
100% |
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(HGT.02) Przygotowanie i wydawanie dań |
57 |
92.98% |
57 |
100% |
57 |
92.98% |
(HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(HGT.03) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
18 |
100% |
21 |
80.95% |
18 |
83.33% |
(INF.02) Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(INF.02) Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych |
48 |
81.25% |
48 |
89.58% |
48 |
75% |
(MEC.03) Montaż i obsługa maszyn i urządzeń |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(MEC.03) Montaż i obsługa maszyn i urządzeń |
13 |
92.31% |
13 |
100% |
13 |
92.31% |
(MOT.05) Obsługa, diagnozowanie oraz naprawa pojazdów samochodowych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(MOT.05) Obsługa, diagnozowanie oraz naprawa pojazdów samochodowych |
26 |
84.62% |
26 |
76.92% |
26 |
76.92% |
(OGR.03) Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(OGR.03) Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu |
13 |
100% |
15 |
80% |
13 |
92.31% |
(ROL.02) Eksploatacja pojazdów, maszyn, urządzeń i narzędzi stosowanych w rolnictwie |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(ROL.02) Eksploatacja pojazdów, maszyn, urządzeń i narzędzi stosowanych w rolnictwie |
23 |
91.3% |
23 |
100% |
23 |
91.3% |
(ROL.04) Prowadzenie produkcji rolniczej |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(ROL.04) Prowadzenie produkcji rolniczej |
71 |
84.51% |
66 |
100% |
65 |
86.15% |
(ROL.11) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(ROL.11) Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt |
46 |
95.65% |
46 |
82.61% |
46 |
78.26% |
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(SPC.01) Produkcja wyrobów cukierniczych |
1 |
100% |
1 |
100% |
1 |
100% |
(SPC.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(SPC.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń |
25 |
80% |
24 |
100% |
24 |
79.17% |
(SPC.04) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(SPC.04) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych |
22 |
90.91% |
22 |
100% |
22 |
90.91% |
(SPL.01) Obsługa magazynów |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(SPL.01) Obsługa magazynów |
21 |
90.48% |
22 |
63.64% |
21 |
66.67% |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
|
Pisemny |
Praktyczny |
Razem |
Kwalifikacja |
os. |
zda |
os. |
zda |
os. |
zda |
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
1 |
100% |
3 |
100% |
1 |
100% |