konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 221 Radom

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 221 Radom

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 19 94.74% 19 89.47% 19 84.21%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich - Radom 19 94.74% 19 89.47% 19 84.21%