konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 221 ostrołęcki

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 221 ostrołęcki

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 37 72.97% 37 62.16% 37 56.76%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum - Łyse 11 81.82% 11 72.73% 11 72.73%
Technikum
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum - Kadzidło 18 61.11% 18 72.22% 18 61.11%
Technikum
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum - Baranowo 8 87.5% 8 25% 8 25%