konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 221 legionowski

Egaminy Zawodowe sesja 221 legionowski

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(BD.18) Eksploatacja urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.18) Eksploatacja urządzeń i systemów energetyki odnawialnej 8 87.5% 8 0% 8 0%
(BPO.01) Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BPO.01) Zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy 9 88.89% 9 33.33% 8 25%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 12 100% 13 23.08% 11 27.27%
(EKA.01) Obsługa klienta w jednostkach administracji
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EKA.01) Obsługa klienta w jednostkach administracji 3 100% 4 50% 3 33.33%
(FRK.04) Wykonywanie zabiegów kosmetycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(FRK.04) Wykonywanie zabiegów kosmetycznych 7 57.14% 7 57.14% 7 42.86%
(MED.03) Świadczenie usług pielęgnacyjno- opiekuńczych osobie chorej i niesamodzielnej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MED.03) Świadczenie usług pielęgnacyjno- opiekuńczych osobie chorej i niesamodzielnej 8 100% 9 88.89% 8 87.5%
(OGR.01) Wykonywanie kompozycji florystycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(OGR.01) Wykonywanie kompozycji florystycznych 9 77.78% 9 100% 9 77.78%
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 8 87.5% 9 33.33% 8 37.5%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 10 90% 9 66.67% 9 66.67%