konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 211 Małopolskie

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 211 Małopolskie

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 47 95.74% 47 97.87% 47 93.62%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Kolbe
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Kolbe - Kraków 3 100% 3 100% 3 100%
Technikum
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum - Nowy Targ 18 100% 18 94.44% 18 94.44%
Technikum nr 1
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum nr 1 - Nowy Sącz 26 92.31% 26 100% 26 92.31%