konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 211 nowosądecki

Egaminy Zawodowe sesja 211 nowosądecki

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.30) Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.30) Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej 15 100% 15 100% 15 100%
(AU.35) Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.35) Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji 10 69.23% 12 76.92% 10 61.54%
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości 36 97.22% 36 91.67% 36 91.67%
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów 29 82.76% 29 72.41% 29 68.97%
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.08) Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci 20 52.38% 1 4.76% 1 4.76%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 48 87.5% 48 89.58% 48 83.33%
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych 16 100% 16 87.5% 16 87.5%
(RL.13) Ochrona i zagospodarowanie zasobów leśnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.13) Ochrona i zagospodarowanie zasobów leśnych 4 11.11% 9 11.11% 4 0%
(RL.14) Użytkowanie zasobów leśnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.14) Użytkowanie zasobów leśnych 16 75% 16 75% 16 62.5%
(RL.19) Organizacja chowu i hodowli koni
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.19) Organizacja chowu i hodowli koni 8 100% 8 50% 8 50%
(RL.20) Szkolenie i użytkowanie koni
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.20) Szkolenie i użytkowanie koni 9 100% 9 100% 9 100%
(RL.21) Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.21) Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu 10 90% 10 90% 10 80%
(RL.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu 9 100% 9 77.78% 9 77.78%
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych 1 50% 1 50% 1 50%
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 45 91.11% 44 97.78% 44 91.11%
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.11) Organizacja usług gastronomicznych 11 100% 11 63.64% 11 63.64%
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 7 100% 7 100% 7 100%
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.15) Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 13 100% 13 84.62% 13 84.62%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 92 88.04% 92 92.39% 92 83.7%