konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 201 żarski

Egaminy Zawodowe sesja 201 żarski

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(A.23) Projektowanie fryzur
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.23) Projektowanie fryzur 13 92.86% 9 64.29% 9 64.29%
(A.30) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.30) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania 1 100% 0 0% 0 0%
(A.32) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(A.32) Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych 48 100% 48 100% 48 100%
(AU.61) Wykonywanie zabiegów kosmetycznych twarzy
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.61) Wykonywanie zabiegów kosmetycznych twarzy 2 100% 2 100% 2 100%
(AU.62) Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.62) Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp 4 100% 4 100% 4 100%
(B.06) Wykonywanie robót malarsko-tapeciarskich
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(B.06) Wykonywanie robót malarsko-tapeciarskich 8 100% 7 100% 6 66.67%
(B.22) Eksploatacja urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(B.22) Eksploatacja urządzeń i systemów energetyki odnawialnej 9 100% 5 55.56% 5 55.56%
(B.30) Sporządzanie kosztorysów oraz przygotowywanie dokumentacji przetargowej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(B.30) Sporządzanie kosztorysów oraz przygotowywanie dokumentacji przetargowej 13 86.67% 5 35.71% 5 33.33%
(E.14) Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(E.14) Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami 16 100% 10 62.5% 10 62.5%
(E.24) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(E.24) Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych 16 84.21% 10 52.63% 10 52.63%
(M.42) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(M.42) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych 31 100% 30 96.77% 30 96.77%
(M.44) Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(M.44) Organizacja i nadzorowanie procesów produkcji maszyn i urządzeń 10 100% 7 70% 7 70%
(MS.04) Świadczenie usług opiekuńczych osobie chorej i niesamodzielnej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MS.04) Świadczenie usług opiekuńczych osobie chorej i niesamodzielnej 3 100% 3 100% 3 100%
(MS.17) Sporządzanie i wytwarzanie produktów leczniczych oraz prowadzenie obrotu środkami farmaceutycznymi i materiałami medycznymi
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MS.17) Sporządzanie i wytwarzanie produktów leczniczych oraz prowadzenie obrotu środkami farmaceutycznymi i materiałami medycznymi 5 100% 5 100% 5 100%
(R.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(R.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu 6 100% 6 100% 6 100%
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.12) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 21 100% 11 52.38% 11 52.38%
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(T.15) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 33 91.67% 18 50% 18 50%