konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 211 strzelecko-drezdenecki

Egaminy Zawodowe sesja 211 strzelecko-drezdenecki

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów 14 85.71% 14 42.86% 14 42.86%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 16 75% 13 76.92% 16 62.5%
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych 7 100% 7 71.43% 7 71.43%
(RL.03) Prowadzenie produkcji rolniczej
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.03) Prowadzenie produkcji rolniczej 1 0% 1 100% 1 0%
(RL.09) Planowanie i realizacja zadań związanych z ochroną środowiska
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.09) Planowanie i realizacja zadań związanych z ochroną środowiska 11 72.73% 11 54.55% 11 54.55%
(RL.21) Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.21) Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu 3 66.67% 3 33.33% 4 25%
(RL.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(RL.22) Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu 10 60% 10 80% 10 60%
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 9 100% 9 100% 9 100%