konto

Wyniki Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 221 Kujawsko-Pomorskie

Egaminy Kwalifikacji Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych sesja 221 Kujawsko-Pomorskie

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 15 100% 15 100% 15 100%

Placówki

Pisemny Praktyczny Razem
Placówka Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
Technikum nr 2
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum nr 2 - Rypin 9 100% 9 100% 9 100%
Technikum w ZS Gastronomiczno-Hotelarskich im. Marii Skłodowskiej-Curie
Pisemny Praktyczny Razem
Placówka os. zda os. zda os. zda
Technikum w ZS Gastronomiczno-Hotelarskich im. Marii Skłodowskiej-Curie - Grudziądz 6 100% 6 100% 6 100%