konto

Wyniki Egzaminu Zawodowego sesja 211 wołowski

Egaminy Zawodowe sesja 211 wołowski

Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność Osoby Zdawalność
(AU.32) Organizacja transportu
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.32) Organizacja transportu 19 100% 19 94.74% 19 94.74%
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(AU.36) Prowadzenie rachunkowości 15 100% 15 93.33% 15 93.33%
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(BD.30) Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów 6 100% 6 66.67% 6 66.67%
(EE.02) Montaż , uruchamianie i konserwacja urządzeń i systemów mechatronicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.02) Montaż , uruchamianie i konserwacja urządzeń i systemów mechatronicznych 6 33.33% 7 100% 6 33.33%
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.09) Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych 37 59.46% 36 13.89% 35 14.29%
(EE.21) Eksploatacja i programowanie urządzeń i systemów mechatronicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(EE.21) Eksploatacja i programowanie urządzeń i systemów mechatronicznych 11 36.36% 11 18.18% 11 18.18%
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(MG.43) Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych 11 100% 11 63.64% 11 63.64%
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.07) Sporządzanie potraw i napojów 8 100% 8 100% 8 100%
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.13) Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 9 100% 9 100% 9 100%
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Pisemny Praktyczny Razem
Kwalifikacja os. zda os. zda os. zda
(TG.16) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 11 100% 11 90.91% 11 90.91%